Recensies

Fijn, zo’n vertrouwd en deskundig bedrijf!

Al jaar en dag breng ik mijn auto ter keuring bij Niels!
Hij is APK keurmeester en is nu voor zichzelf een autobedrijf gestart. Wat n kundige reparateur. Mocht mijn auto n keer tussentijds een mankement vertonen, dan bel ik Niels op, of stuur een appje dat hij snel beantwoordt. Ik kan meestal in dezelfde week terecht en kan een leenauto mee krijgen, zeer handig dus. Niels kijkt ook naar hoe ik mijn auto gebruik en zoekt, zoals laatst toen ik 2 nieuwe banden nodig had, naar een voordeliger maar toch prima versie. Fijn dat hij ook hierin meedenkt.

Ik ben super tevreden over zijn werk en Niels als persoon. Inmiddels zijn al veel vrienden van mij met hun auto’s bij Niels. Ook zij zijn erg tevreden!

Ank Rijnaard

NV Autoservice – uitstekende service voor een goede prijs!

Ik ben al een paar jaar trouwe klant bij NV Autoservice. Ik heb een auto van ruim 20 jaar oud, dus voor mij is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. NV Autoservice voorziet mijn auto jaarlijks van een service beurt en draagt ook altijd zorg voor de APK keuring. Ik wordt altijd professioneel en op tijd op de hoogte gehouden van het nodige onderhoud en wat hiervan de kosten zijn. NV Autoservice denkt ook mee in de kosten. Als er wellicht een goedkoper alternatief is word ik hierover altijd ingelicht.

Kortom al meerdere jaren uitstekende service voor een goede prijs!

Farah Bax

Ik kwam al bij Niels toen hij nog geen garage had. Of liever gezegd hij kwam dan bij ons op de stoep een reparatie doen.

Met z’n garage is dat natuurlijk wat beter te doen allemaal. In ieder geval ben ik altijd klant bij hem gebleven. Hij probeert me er wel altijd van te overtuigen dat mijn volgende auto een Toyota moet zijn maar ik heb hem gezegd dat dat niet goed voor zijn klandizie is als die nooit kapot gaan.

Maar betekent wel dat hij sowieso een eerlijk advies geeft. Voorlopig houdt ik het op mijn oude Nissan en hij zorgt er wel voor dat hij blijft rijden    

Rob