Selecteer een pagina

over ons

Reparatie, onderhoud en service. Sinds 2017

 

 

Niels Visser

eigenaar

Hoi, even voorstellen Niels Visser dus!

Sinds 1 juli 2017 ben ik gevestigd met mijn bedrijf aan Den Binnen 14a te Nuenen. Voor velen al, van eerdere tijd, een bekend adres.

Na de middelbare school en ROC motorvoertuigen techniek te hebben doorlopen, ben ik afgestudeerd als 1e automonteur, technisch specialist, apk keurmeester en masterschap Nissan. Ook het certificaat F gas, welke nodig is voor airco onderhoud, is in mijn bezit.

Na jaren ervaring bij een dealer van Renault, Peugot en Nissan te hebben opgedaan vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.

U kunt bij mij terecht voor de onderhoudsbeurt, elke reparatie, en de jaarlijkse apk keuring. Niet alleen de expertise onder de auto en motorkap, ook het elektronische gedeelte achter het dashboard is bij mij in goede handen. En op het gebied van banden en airco bent u op het juiste adres. Dit alles in goed overleg met u en eventueel is er vervangend vervoer aanwezig.

Ik mag zeggen dat ik mijn beroep met enorm veel passie uitvoer, waarin ik het belangrijk vind de veiligheid van u en uw auto voorop te stellen. Daarbij komt een zeer vriendelijke prijs en gedegen vakmanschap.

Nieuwsgierig…….loop gerust eens binnen, koffie of thee is zo gezet!!!

Onze prijzen

Omdat wij in een compacte werkplaats werken, voorzien van alle apparatuur, toilet en kantoor, kunnen we de prijzen voor de klant laag houden.

Tevreden klanten

“Fijn, zo’n vertrouwd en deskundig bedrijf!Al jaar en dag breng ik mijn auto ter keuring bij Niels!
Hij is APK keurmeester en is nu voor zichzelf een autobedrijf gestart. Wat n kundige reparateur. Mocht mijn auto n keer tussentijds een mankement vertonen, dan bel ik Niels op, of stuur een appje dat hij snel beantwoordt. Ik kan meestal in dezelfde week terecht en kan een leenauto mee krijgen, zeer handig dus. Niels kijkt ook naar hoe ik mijn auto gebruik en zoekt, zoals laatst toen ik 2 nieuwe banden nodig had, naar een voordeliger maar toch prima versie. Fijn dat hij ook hierin meedenkt.

Ik ben super tevreden over zijn werk en Niels als persoon. Inmiddels zijn al veel vrienden van mij met hun auto’s bij Niels. Ook zij zijn erg tevreden!

Ank Rijnaard

“NV Autoservice – uitstekende service voor een goede prijs!

Ik ben al een paar jaar trouwe klant bij NV Autoservice. Ik heb een auto van ruim 20 jaar oud, dus voor mij is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. NV Autoservice voorziet mijn auto jaarlijks van een service beurt en draagt ook altijd zorg voor de APK keuring. Ik wordt altijd professioneel en op tijd op de hoogte gehouden van het nodige onderhoud en wat hiervan de kosten zijn. NV Autoservice denkt ook mee in de kosten. Als er wellicht een goedkoper alternatief is word ik hierover altijd ingelicht.

Kortom al meerdere jaren uitstekende service voor een goede prijs!”

 

 

Farah Bax

Tevredenheids

garantie

Bel ons vandaag

0641448445